Utveckling av Svensk Finnjollesegling (Publicerad 2018-10-08)
Under Svenska Finnjolleförbundets årsmöte i Träslövsläge fredag 10 augusti, lyftes frågan vad behöver vi göra för att svensk Finnjollesegling ska kunna utvecklas ännu mer.
Hur gör vi för att fler börjar segla Finnjolle och hur gör vi för att framför allt yngre seglare väljer Finnjollen i sin fortsatta utveckling som seglare?

Har du några idéer som du går och bär på, som kan bidra till utvecklingen av svensk Finnjollesegling - hör gärna av dig till torstenjarnstam(et)yahoo.se

Bilden är från Europamästerskapen 2018 i Cadiz, Spanien och visar vår landslagsseglare Johannes Pettersson / SWE 11 "in action" i en av delseglingarna. Johannes är vår U23-seglare (junior) som tillsammans med Max Salminen utgör landslaget i SWE SAILING TEAM FINN.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Robert Deaves / Finn Class
Bilder
    
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!Stödjande medlem i SFFSvenska Mästerskapen för Finnjolle 2018Segling på is - en vinteraktivitet2024 Finnjollen ramlar ur OSFler bilder önskas till hemsidan!Finn jolle sælgesPhoto FINNish - 60 years of FINN SAILINGFinn World Masters 2019
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2018 Finnjolleförbundet