Alexander Hargefors uppmärksammad av SFF (Publicerad 2021-10-05)
Vid Svenska Finnjolleförbundets Teamsmöte/styrelsemöte i går kväll, tog styrelsen beslut att premiera Zoom8-seglaren Alexander Hargefors i Karlstads Kappseglingsförening.
Premiering kommer att ske i samband med KKFs höstfest i november.

Vad föranleder då denna premiering?
Jo, Alexander blev Svenska Juniormästare i Zoom8 både 2020 och 2021. Dessutom seglade han till sig ett VM-silver i Zoom8 i Danmark i somras.
Med andra ord, många anledningar att premiera Alexander Hargefors.

Sedan tidigare har Svenska Finnjolleförbundet premierat Tonny Nyrén, för hans förnämliga tränarinsats för Finnjollegänget på Hönö och sin engagerade och viktiga tränarinsats / coachning av Alexander.

Slutsats: Flitig träning med bra coachning, lönar sig och leder till bra resultat på mästerskap och andra regattor!

Eftersom Alexander seglar för KKF, så när han om några år har växt till sig. Är det mest naturliga - att han börjar segla Finnjolle.
Detta för att KKF under många år haft en stor och aktiv Finnjolleflotta. Som under lång tid varit en av de större i landet, men Finnjollegänget i Karlstad - har sedan en tid tillbaka fått stark konkurrens av Finnjollegängen i Malmö (7-8 Finnjollar), Hönö (13 Finnjollar) och i Stockholmsområdet, har 5-6 seglare för ett tag sedan lagt sina Finnjollar på Bosön/Lidingö och på sätt blivit samlade på ett ställe.

Bilden är från förra hösten, då KKF gratulerade Alexander till JSM-guld i Zoom8 2020.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Tonny Nyrén
Bilder
    
2022 - ett spännande Finnjolle år!GOD JUL & GOTT NYTT FINNJOLLE ÅR!Alexander Hargefors får stipendium!Fler bilder önskas till hemsidan! Vad tittar dom på?Vem vann VM i Finnjolle 1975?Vill du bli stödjande medlem?Fler bilder önskas till hemsidan!Finn Gold Cup / Bermuda 1969
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2024 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se