Medlemsavgifter i Svenska Finnjolleförbundet (Publicerad 2021-05-16)
Här kommer ännu en påminnelse. På hemsidan har styrelsen för Svenska Finnjolleförbundet, flera gånger påtalat att en del medlemmar släpar med sina medlemsavgifter med fler avgifter. Det handlar om avgifter för 2019, 2020 och 2021.

Genom att betala dina avgifter, minskar du undertecknads arbetsbörda, då han inte behöver kontakta dig och påminna om att du ska betala de avgifter du släpar med! Ett onödigt arbete och dessutom inte så trevligt!
Om du har ett personligt segelnummer, så räcker det inte med att endast betala 100 SEK/år. För att kunna ha ett personligt segelnummer, kan man endast ha detta om man är medlem. Medlem är man endast, då man betalar sin aktiva medlemsavgift.

Visserligen kunde vi inte kappsegla i någon större omfattning under 2020 och så kanske det p.g.a. pågående pandemi - även kan bli under säsongen 2021. Men detta är inget skäl, till att inte betala sina avgifter.
Handen på hjärtat! Vilken annan organisation, kan man pausa sina medlemsavgifter och andra avgifter? De flesta har betalat sina avgifter och det är en solidaritetsfråga – att alla ska betala sina avgifter. Svenska Finnjolleförbundet får varje år en faktura på en stor summa från IFA, som vi betalar för de två VM- och EM-platser Sverige som nation innehar.

Du som är medveten om att du släpar med dina medlemsavgifter o.s.v. ta gärna en kontakt med undertecknad på mail: torstenjarnstam (at) yahoo.se så kan vi diskutera uppkomna situationen.

Vi ser undertecknad när han hårdvindstränar... bilden är från Sööfjor´n i Karlstad och togs för ett antal år sedan.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Åke Jansson
Bilder
    
2022 - ett spännande Finnjolle år!GOD JUL & GOTT NYTT FINNJOLLE ÅR!Alexander Hargefors får stipendium!Fler bilder önskas till hemsidan! Vad tittar dom på?Vem vann VM i Finnjolle 1975?Vill du bli stödjande medlem?Fler bilder önskas till hemsidan!Finn Gold Cup / Bermuda 1969
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2022 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se