Medlemsavgifter i Svenska Finnjolleförbundet (Publicerad 2021-04-16)
Om du känner på dig att du släpar med betalning av din medlemsavgift i år eller rent av för 2019 och 2020, vädjar styrelsen till dig - att du snarast betalar de avgifter du släpar med. Genom att betala dina avgifter, minskar du undertecknads arbetsbörda, då han inte behöver kontakta dig och påminna om att du ska betala de avgifter du släpar med! Ett onödigt arbete och dessutom inte så trevligt!
Om du har ett personligt segelnummer, så räcker det inte med att endast betala 100 SEK/år. För att kunna ha ett personligt segelnummer, kan man endast ha detta om man är medlem. Medlem är man endast, då man betalar sin aktiva medlemsavgift.
Visserligen kunde vi inte kappsegla i någon större omfattning under 2020 och så kanske det p.g.a. pågående pandemi - även kan bli under säsongen 2021. Men detta är inget skäl, till att inte betala sina avgifter.
Handen på hjärtat! Vilken annan organisation, kan man pausa sina medlemsavgifter och andra avgifter? De flesta har betalat sina avgifter och det är en solidaritetsfråga – att alla ska betala sina avgifter. Svenska Finnjolleförbundet får varje år en faktura på en stor summa från IFA, som vi betalar för de två VM- och EM-platser Sverige som nation innehar. En konsekvens av att inte betala medlemsavgift, är att IFAs medlemstidning FINNFARE - inte längre kommer i din brevlåda.
Aktiv medlemsavgift 600 SEK/år, personligt segelnummer 100 SEK/år, stödjande medlemsavgift 200 SEK/år. Swish: 123 029 02 13, Plusgiro: 170228-1.

Bilden är från en av delseglingarna under Sola Cup-regattan i Karlstad i september 2019.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Tonny Nyrén
Bilder
    
SFFs årsmöte i Sandviken 20 augusti 2021Finnjolle till salu!Önskar köpa Finnjolle eller hyra!Önskar låna/hyra Finnjolleskrov!Fler bilder önskas till hemsidan!Finnjollar i Malmö / LimhamnMedlemsavgifter i Svenska FinnjolleförbundetMedlemsavgifter i Svenska FinnjolleförbundetPassa på att gå regelkursen
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2021 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se