God fortsättning på nya året! (Publicerad 2021-01-05)
Ett nytt år har precis börjat och vi börjar drömma om en ny seglingssäsong. Vi får verkligen hoppas att restriktionerna runt Covid 19 snart blir lindrigare, när så småningom svenska folket blivit vaccinerade.
Att vi bland annat kan röra oss fritt inom landet och förhoppnings på sikt, även kan resa till andra länder. Åtminstone länder inom Europa. Och därigenom delta i nationella och Internationella Finnjolle-regattor.

Gå in på länken här nedan, så når du Svenska Finnjolleförbundets kalender:
https://www.finnjolle.se/events/ShowEvents.php

Bilden är från Sola Cup-regattan i Karlstad den 13 september 2014 och visar bland andra Henrik Rydell / SWE 16 och Svante Collvin / SWE 2 under en av regattans delseglingar.

Ps. Vi önskar fler bilder till Svenska Finnjolleförbundets hemsida!
Har du bilder med Finnjolleanknytning som du vill få publicerade på Svenska Finnjolleförbundets hemsida - skicka dem till torstenjarnstam (at) yahoo.se

Bifoga gärna lite uppgifter om bilden: vem som fotograferat och när, samt kortfattat text som ger lite bakgrund till bilden.
Bilder "från förr" och bilder från nutid, är lika uppskattade!

Har du upplevelser/händelser från förr eller nutid, som har Finnjolleanknytning och som du vill berätta om - går det bra att skicka berättelserna till torstenjarnstam (at) yahoo.se

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Tonny Nyrén
Bilder
    
SSFs tävlingslicens 2021Sverige Cupen för Finnjolle 2021Skridskosegling i UppsalaVill du bli stödjande medlem?FINNDRAFT 2021Danska Mästerskapen 2021Fler bilder önskas till hemsidan!God fortsättning på nya året!Vill du bli stödjande medlem?
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2021 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se