Träningsläger i Karlstad 28-29 april (Publicerad 2018-04-11)
Svenska Finnjolleförbundet bjuder in till "kom igång träning" inför seglingssäsongen 2018. Tränare är Tonny Nyrén, som förra året i april coachade ett liknande träningsläger på KKF i Karlstad.
Upplägget för träningshelgen är ännu inte helt spikat. Du har möjlighet att lyfta fram, det du känner du behöver förbättra för din Finnjollesegling.

Kostnad för träningshelgen i Karlstad: 350 kronor betalas till undertecknad.
Deltagaravgiften inkluderar tränare, kaffe, mackor och lunch för två dagar, samt ersättning till KKF (50 kronor / deltagare för tillgång av lokaler, samt bensin till följebåt).

Maila till ( torstenjarnstam(et)yahoo.se ) och anmäl dig till träningslägret i Karlstad lördag 28 och söndag 29 april, samt maila även info på det "du önskar bli bättre på"!

Träningslägret har en maxgräns på 20 deltagare... avser du att delta, anmäl dig så fort som möjligt... "först till kvarn gäller"!

Bilden är från träningslägret i Karlstad i april 2017 och visar Fredrik Tegnhed / NOR 34 och Johannes Pettersson / SWE 609.

Ps. Fortfarande ligger isen i Karlstad, men förhoppningsvis blir det öppet vatten om ca en vecka - under träningslägret 28-29 räknar vi med att det är seglingsbart efter vintern. Vattnet kan dock vara ganska kallt, därför kan torrdräkt vara att föredra!

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Torsten Jarnstam
Bilder
    
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!Stödjande medlem i SFFSvenska Mästerskapen för Finnjolle 2018Segling på is - en vinteraktivitet2024 Finnjollen ramlar ur OSFler bilder önskas till hemsidan!Finn jolle sælgesPhoto FINNish - 60 years of FINN SAILINGFinn World Masters 2019
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2018 Finnjolleförbundet