Suverän tidning!

Forum | Svara på detta inlägg
Mats Enblom   2003-01-07 13:04
God fortsättning på det nya året. Hoppas ni lyckades gå upp något extra kilo under julhelgen. En speciell hälsning till Stefan Nilsson som skapat en mycket läsvärd tidning med högintressant innehåll. Hoppas att det kommer flera nummer.
Johan Wijk  johan_wijk@yahoo.com 2003-01-07 16:30
Jag håller med Mats. Stafan har lagt ned ett oerhört arbete på detta och skall ha all uppskattning. Men, glöm inte att utan innehåll inget Finnjolleblad. Alltså....KOM MED UPPSLAG, BERÄTTELSER, FOTON....
Stefan Nilsson   2003-01-14 08:17
Tack för uppskattningen. Det är alltid kul att få "feedback" på det man gör. Men som Johan så riktigt påpekade går det inte att få ihop det utan hjälp från alla inblandade i vår klass.
Som lite grädde på moset såg jag att nystarten av Finnjollebladet blivit uppmärksammat av SSF. Under rubriken Finnjollebladet på förbundets hemsida länkar de till nr 2 av Finnjollebladet. Förhoppningsvis kan detta hjälpa till att sprida intresset för Finnjollen så att fler kommer till klassen. Och dessutom visa att Finnjolleförbundet är ett aktivt förbund med aktiva seglare.
Under vinterhalvåret är det ju ganska ont om nyheter vad gäller finnjollesegling, men om någon är ute och kappseglar eller tränar vore det roligt att få in något om detta så det kan bli ett försäsongsnummer också.
/Stefan

Du behöver logga in för att skriva i forumet

Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2019 Finnjolleförbundet