Svenska Mästerskapen 2017 (Publicerad 2017-07-21)
Är du intresserad av att träna i Karlstad helgen innan Svenska Mästerskapen i Åmål? Lördag och söndag 5-6 augusti planeras ett träningsläger i Karlstad.  
Det blir många praktiska övningar på vattnet. Coach Tonny Nyrén har lovat att ställa upp ännu en gång och träna de som är intresserade.
Upplägget för träningslägret, blir liknande det vi hade i Karlstad i april. Var och en som deltar, betalar 300 kronor och då ingår coachning på vattnet, mat och fika under dagen på lördag och söndag.
Du som är intresserad, meddela via mail till torstenjarnstam(et)yahoo.se senast 28 juli!

Ps. Även organiserad träning i Åmål 9-10 augusti, kan ske om intresse för detta finns. Meddela undertecknad, om du är intresserad för träningsaktiviteten i Åmål dagarna innan SM.

Bilden är från en av delseglingarna under SM 2015 i Falun. Fr. v. ser vi Mikael Brandt / SWE 721, Peter Bernstein / SWE 719, Thomas Dansk / SWE 55 och Martin Pluto / SWE 60.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet  

Photographer: Åke Stööd
Bilder
    
Gott Nytt Finnjolle År!Monica Jabobson har somnat in för evigt!Barbados FWM 2017Fler bilder önskas till hemsidan! Styrelsen Svenska Finnjolleförbundet Intervjuer med FinnjolleseglareBoken Photo FinnishDecember segling i UppsalaIntervjuer med Finnjolleseglare 
Betala med Swish
123 029 02 13
© Copyright 2018 Finnjolleförbundet