JSM i Uppsala 2017 (Publicerad 2017-07-04)
Här ser vi Mikael Brandt / SWE 721, när han styr en av banläggarbåtarna under årets JSM som seglades på Ekoln i Uppsala 16-20 juni. Mikael och undertecknad var banläggare på Optimistjollebanan (ca 50 tjejer och ca 70 killar i åldern 13-15 år), som var en av 6 banor för 12 olika klasser som seglade om JSM-medaljerna.
Mikael och undertecknad ansvarade för Optimistbanan under de 4 dagar som JSM pågick och kände att detta var ett bra sätt att "betala tillbaka" för alla år vi själva haft förmånen att få kappsegla.
Utan banläggare och övriga funktionärer, blir det ingen kappsegling. Vi ska vara mycket tacksamma för alla funktionärer, som alltid ställer upp och ordnar kappseglingar för oss seglare.
När något lämpligt "tillfälle dyker upp"... ta gärna möjligheten "att bjuda tillbaka lite" för alla kappseglingar du har haft möjlighet att delta i och ställ upp som funktionär!
Mikael och undertecknad lovar att det på många sätt, är en mycket givande upplevelse och varmt rekommenderar att någon gång ibland ställa upp som funktionär under kappseglingar!

Seglarhälsningar Torsten Jarntam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Torsten Jarnstam
Bilder
    
Gott Nytt Finnjolle År!Monica Jabobson har somnat in för evigt!Barbados FWM 2017Fler bilder önskas till hemsidan! Styrelsen Svenska Finnjolleförbundet Intervjuer med FinnjolleseglareBoken Photo FinnishDecember segling i UppsalaIntervjuer med Finnjolleseglare 
Betala med Swish
123 029 02 13
© Copyright 2018 Finnjolleförbundet